Notícies

Nova instal·lació de 244 kWp per autoconsum…

 

Hem posat en marxa una nova instal·lació de 244 kWp, per a autoconsum energia en una indústria alimentària amb més de 40 anys en el sector, a la comarca d'Osona (Barcelona).
Amb aquesta instal·lació, l'empresa reduirà el seu consum en uns 366,000 kWh/any.
Hem instal·lat un total de 920 panells solars a la coberta de la nau, que suma un total de 244 kWp de potencia.
Implementant aquest projecte, l'empresa reduirà l'impacte ambiental, contribuint a la reducció d'emissió a l'atmosfera de 109 Tn de CO2 / any.
Innover, especialistes en l'autoconsum energètic.

Video de recolzament de l'autoconsum a Catalunya.

 

https://youtu.be/N2jBGlLRSI8
Coincidiendo con la creación de la Mesa de impulso al autoconsumo fotovoltaico en Cataluña y del Día Mundial de la Eficiencia Energética (5 de marzo), varias asociaciones y administraciones catalanas han presentado la campaña ‘El autoconsumo, una opción viable para particulares, empresas y para la administración’, que gira en torno a un vídeo divulgativo elaborado por estas entidades.

Esta campaña audiovisual tiene como objetivo concienciar al conjunto de los agentes públicos y privados, así como a la ciudadanía de la importancia del autoconsumo para dibujar una sociedad más sostenible, reducir los efectos del cambio…

Nova instal·lació de 205 kwp per autoconsum…

 

Hem posat en marxa una nova instal·lació de 205 kwp per autoconsum energètic a un escorxador situat a la comarca d’Osona (Barcelona). L’empresa porta més de 30 anys dedicant-se a la matança, especejament i comercialització de carn de porc a nivell mundial.
Amb aquesta instal·lació l’empresa reduirà el seu consum en aproximadament uns 307.500 kWh/any.
Hem instal·lat un total de 792 panells solars sobre la coberta de la nau, que sumen un total de 205 kWp de potència.
Implementant aquest projecte, l'empresa reduirà el impacte medi ambiental, contribuint a la reducció de l’emissió a l’atmosfera de 92…

Nova instal·lació fotovoltaica aïllada a una…

 

Hem posat en marxa juntament amb l’empresa Bet Soalr una instal·lació solar fotovoltaica aïllada de la xarxa recolzada amb un grup electrogen, a una fàbrica d’escorça de pi, Escorces Espelt, ubicada a la província de Barcelona.
Gràcies a aquesta instal·lació, l’empresa ha millorat la gestió de la seva activitat mitjançant l’ús d’energia neta i renovable que produirà una energia anual en una primera fase de 55.000 kWh, ampliables a 110.000 kWh. Permetrà l’estalvi de 15.000 litres de gasoil a l’any, i 16 Tones de diòxid de carboni (CO2).
La instal·lació produirà el 50 % de l’energia requerida pel…

Èxit absolut a la Jornada tècnica sobre autoconsum…

 

Ahir 15 de març de 2016 es va celebrar la Jornada tècnica sobre autoconsum fotovoltaic a la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) de Manresa. La jornada va tenir un gran èxit de participació, amb una sala d’actes complerta.
Els diferents ponents de la jornada van donar a conèixer els canvis normatius que implica l’entrada en vigor del nou Reial Decret d’Autoconsum energètic RD 900/2015 per a les noves instal•lacions i com adaptar les instal•lacions existents a la nova normativa, citant exemples reals de casos d’èxit d’instal•lacions fotovoltaiques per autoconsum en l’àmbit públic i privat.
Des de Innover vem…

Nova instal·lació per autoconsum de 44 kWp a…

 

Hem finalitzat una nova instal•lació per autoconsum energètic a una Granja ubicada a la província d'Osca. Han sigut instal·lats 44 kWp de potència a la coberta de la Granja. El nostre client deixarà de consumir de la xarxa elèctrica 73.000 kWh/any. i contribuirà a la reducció de l’emissió a l’atmosfera de 22 Tn de CO2 a l’any.
Innover especialistes en autoconsum energètic.

L'impost al sol ja no fa por a les empreses. Innover…

 

Quan un passeja per Europa parlant de temes energètics, una de les preguntes més recurrents que ha de contestar fa referència al que s’ha anomenat impost al sol. ¿Com pot ser que l’estat més assolellat del continent vulgui gravar aquest recurs? El cert és que no es tracta d’un impost, sinó d’un peatge que s’ha de pagar per estar endollat a la xarxa elèctrica. I això existeix a gairebé tots els països. La qüestió és que a Espanya els peatges elèctrics, la part fixa del rebut de la llum, té molt més pes que en altres estats. Per tant, per…

Tornem a ser notícia a la prensa: "DENSO instal·la…

 

La multinacional japonesa Denso Barcelona, líder mundial en la fabricació de components electrònics per a l'automoció, ha estrenat una gran instal•lació fotovoltaica per a l'autoconsum. Aquesta tecnologia permet a l'empresa eliminar l'emissió de 100 tones de CO2 a l'atmosfera i estalviar 400.000 kWh d'energia cada any. La instal•lació, que funciona a partir d'un miler de panells solars de 260 watts de potència col•locats a la coberta de la nau industrial, és de les més importants de tot l'Estat en el camp de l'autoconsum. L'empresa, ubicada a Sant Fruitós de Bages, compta amb una plantilla de 730 treballadors i preveu tancar…

INNOVER a La Vanguardia: "DENSO instal·la mil…

 

Avui al diari la Vanguardia és notícia la instal·lació per autoconsum energètic que ha executat INNOVER en la modalitat claus en mà, a l'empresa DENSO BARCELONA SAU líder mundial en la fabricació de components electrònics per al sector de la automoció.
Van ser instal·lats mil panells solars fotovoltaics sobre la coberta de la planta, un total de 260 kW de potència. Gràcies a aquesta instal·lació per autoconsum energètic, l'empresa estalviarà l'abocament a l'atmosfera de 100 tonelades anuals de CO2 i un estalvi de 400.000 kWh anuals (l'equivalent al 5 % de la factura elèctrica).
Innover, especialistes en autoconsum…

Video de la realització de la instal·lació…

 

El nostre client Denso Barcelona, publica avui un video de tot el procés de realització de la instal·lació solar fotovoltaica per autoconsum energètic a la coberta de les seves instal·lacions. Innover va iniciar la instal·lació a principis del mes de juny i la va finalitzar a finals del mes de juliol. Tal i com explica el video, van ser instal·lats 250 kW de potència repartits en 5.000 metres quadrats de superficie. Amb aquesta instal·lació l'empresa tindrà un estalvi aproximat de 400.000 kW/any i contribuirá a la reducció de les emissions a l'atmosfera equivalent a 100 Tn de CO2 a l'any.

INNOVER, exemple d'autoconsum energètic en el…

 

La revista “Energias Renovables” en format paper, dedica unes pàgines a “l’autoconsum i les industries del medi rural”, i fa menció especial de dues de les instal•lacions que ha fet Innover aquest any. Es tacta de Denso Barcelona SA de250 kWp ubicada a la província de Barcelona i la vaqueria Gala Merino ubicada a Segòvia de 44 kWp.
L’article cita la importància de la generació d’energia renovable per a aconseguir la reducció dels nivells d’emissió de CO2 a Espanya i la reducció de la dependència energètica respecte als combustibles fòssils. Els compromisos adquirits a Espanya consisteixen en aconseguir el…

Nova instal·lació per autoconsum energètic…

 

Hem finalitzat una nova instal·lació per autoconsum energètic de 5 kwn a un habitatge situat a la província de Segovia. Amb aquesta instal•lació el propietari estalviarà 8.000 kwh anuals i contribuirà amb una reducció d’emissions a l’atmosfera de 4.8 Tn de CO2 a l’any.
Innover especialistes en autoconsum energètic.

Entrevista a INNOVER sobre l'actualitat de l'autoconsum…

 

Entrevista del programa Trencadís (Canal 8tv) al nostre gerent Rafel Clusellas i a la nostra clienta Mª Àngels Rial sobre l'actualitat de l'autoconsum energètic. L'entrevista va ser gravada a les instal·lacions de l'empresa Semen Cardona, on Innover ha instal·lat 50 kWn de potència per autoconsum energètic.
Innover especialistes en autoconsum energètic.
http://bcove.me/qaj1l5tp

Per què posar en marxa una instal·lació solar…

 

La Unión Española Fotovoltaica que es defineix com "l'associació sectorial de l'energia solar fotovoltaica a Espanya" y que està formada per 300 empreses i entitats de tota la cadena de valor de la tecnologia", assenyala a continuació les que considera són les virtuts de l'autoconsum solar fotovoltaic (FV).
L'autoconsum té moltes avantatges respecte al consum tradicional de la xarxa, explica UNEF:
•suposa un estalvi econòmic per als consumidors i millora la competitivitat de les empreses,
•Introdueix una autèntica competència en el mercat elèctric
•produeix energia a partir del sol, una font gratuïta, inesgotable, neta i respectuosa…

Hem posat en marxa una nova instal·lació per…

 

Hem posat en marxa una nova instal•lació per autoconsum energètic a una empresa situada a Escalona del Prado, Segovia. Es tracta d’una vaqueria que porta més de tres generacions dedicada a la producció làctica, molt coneguda a la comunitat de Castella i Lleó.
Hem instal•lat un total de 176 panells solars sobre la coberta de la granja que sumen un total de 44 kWp de potència.
Amb aquesta instal•lació l’empresa reduirà el seu consum en uns 64.000 kWh/any. Implementant aquest projecte reduirà el impacte medi ambiental a la granja, contribuint a la reducció de l’emissió a l’atmosfera de…

Finalitzada una de les instal·lacions més grans…

 

Ja hem finalitzat la instal•lació per autoconsum energètic amb injecció 0 a l’empresa Procubitos, ubicada a Cebreros (Àvila).
Procubitos és líder a Espanya en el sector de la fabricació y distribució de gel alimentari, amb una producció diària de 300 Tn. Innover ha instal•lat 1.028 panells solars fotovoltaics que sumen una potència total de 267,28 kWp de potència. Gràcies a la instal•lació per autoconsum Procubitos deixarà de consumir de la xarxa elèctrica aproximadament 400.000 kWh a l’any, obtenint un important estalvi econòmic present i futur millorant la seva competitivitat.
Procubitos demostra invertint en aquesta instal•lació per autoconsum energètic…

Estem finalitzant l'ampliació d'una instal·lació…

 

Estem finalitzant l’ampliació d’una instal•lació fotovoltaica per autoconsum energètic a un dels centres més importants d’inseminació porcina, ubicat a Cardona (Barcelona). Vist l’estalvi produït per la primera instal•lació, posada en marxa per Innover a finals de 2013, s’ha ampliat a a un total de 50 kWn de potència. Seran instal•lats 20 kW més de potència a la coberta del centre. El nostre client deixarà de consumir de la xarxa elèctrica 90.000 kWh/any el que li suposarà un estalvi anual superior als 12.000€! A més contribuirà a la reducció de l’emissió a l’atmosfera de 54 Tn de CO2 a l’any.

Finalitzada la instal·lació de 20 kW de potència…

 

Ja hem finalitzat la instal•lació per autoconsum energètic a una Granja de cria porcina, de 300 mares, ubicada a Calders (Barcelona). Han sigut instal·lats 20 kW de potència a la coberta de la Granja. El nostre client deixarà de consumir de la xarxa elèctrica 35.000 kWh/any. el que li suposarà un estalvi anual superior als 5.000€!A més contribuirà a la reducció de l’emissió a l’atmosfera de 21 Tn de CO2 a l’any.
Innover especialistes en autoconsum.

Seguim amb una de les instal·lacions més grans…

 

Seguim amb l'execució d'una de les instal·lacions més grans d'Espanya per autoconsum energètic amb injecció 0, de 272 kWp de potència.
Es tracta d'una instal·lació per autoconsum energètic amb injecció 0, per una empresa ubicada a la província d'Àvila. S'estima que amb aquesta nova instal·lació l'empresa obtindrà un estalvi aproximat de 400.000 kWh/any, traduït en 50.000 euros d'estalvi anuals. L'empresa evitarà l'emissió a l'atmosfera de 280 Tn anuals de CO2.
Innover especialistes en autoconsum energètic.

Finalitzada una altra instal•lació per autoconsum…

 

Ja hem finalitzat la instal•lació per autoconsum energètic amb injecció 0 a la xarxa de distribució, a una Granja de gallines ponedores ubicada a Castellfollit de Riubregós (Barcelona). Han sigut instal•lats 10 kWn de potència a la coberta de la Granja. El nostre client deixarà de consumir de la xarxa elèctrica 16.000 kWh/any, el que li suposarà un estalvi anual superior als 3.000€!

Finalitzada la instal·lació de 20 kW de potència…

 

Ja hem finalitzat la instal·lació per autoconsum energètic a una Granja de gallines ponedores, ubicada a Sallent (Barcelona). Han sigut instal·lats 20 kW de potència a la coberta de la Granja. El nostre client deixarà de consumir de la xarxa elèctrica 35.000 kWh/any, el que li suposarà un estalvi anual superior als 5.000€!

Iniciem una nova instal·lació per autoconsum…

 

Iniciem una nova instal•lació per autoconsum energètic a una Granja de gallines ponedores ubicada a Sallent (Barcelona). Instal•larem un total de 20 kWn de potencia a la coberta de la Granja. El client deixarà de consumir de la xarxa elèctrica 35.000 kWh a l’any. En total s’estima que la instal•lació aportarà a l’empresa un estalvi superior als 5.000€ el primer any.
Innover especialistes en autoconsum energètic.

Iniciem una nova instal·lació per autoconsum…

 

Iniciem una nova instal•lació per autoconsum energètic a una Granja de cria porcina ubicada a Sant Mateu de Bages (Barcelona). Instal•larem un total de 20 kWn de potencia a la coberta de la Granja. El client deixarà de consumir de la xarxa elèctrica 35.000 kWh a l’any. En total s’estima que la instal•lació aportarà a l’empresa un estalvi superior als 5.000€ el primer any.
Innover especialistes en autoconsum energètic.

INNOVER, èxit a la Jornada sobre AUTOCONSUM.

 

El passat 17 d’Abril es va celebrar la Jornada sobre les Noves Tendències en l’autoconsum energètic a Viladecavalls (Barcelona), organitzat per Circutor.
La jornada va tenir un gran èxit d’assistència al tractar-se de temes clau per al sector: legalització de les instal•lacions fotovoltaiques, gestió de la demanda elèctrica, sistemes d’acumulació energètica, finançament de projectes d’autoconsum fotovoltaic i presentació de casos reals de referència en el sector.
INNOVER va exposar un cas real d’instal•lació fotovoltaica per autoconsum energètic amb gestió de càrregues, executada per INNOVER. Es tracta d’una instal•lació de 80 kWn de potencia ubicada a Consuegra (Toledo). Gràcies…

INNOVER estarà present a la Jornada sobre les…

 

El pròxim 17 d’Abril INNOVER estarà present a la Jornada sobre les Noves Tendències en Autoconsum energètic, organitzada per l’empresa Circutor. El nostre enginyer Albert Trobalon exposarà casos reals d’instal•lacions fotovoltaiques per autoconsum energètic amb gestió de càrregues, executades per INNOVER.
La Jornada comptarà amb la participació de la Direcció General d’Energia, Mines y Seguretat Industrial de la Generalitat de Catalunya, l’Agencia d’Energia de Barcelona i altres empreses privades del sector.
Innover especialistes en autoconsum energètic.

INOVER exemple d'autoconsum energètic a la revista…

 

Es una de las preguntas que bullía entre el sector fotovoltaico por la feria de Genera. Que se hace hoy la empresa de inversores Kostal. Y que se contesta a base de anunciar nuevas instalaciones de autoconsumo, un día sí y otro también. Como ésta de 107,5 kWp en la localidad barcelonesa de Barberà del Vallés.
¿Quién dijo que la fotovoltaica está muerta en España?
Que la fotovoltaica en España pasa por su peor momento desde que se introdujeran las primas de venta a red no es novedad. “Sin embargo hay lugar para la esperanza. Y bien grande”,…

Kostal, present a la Fira Genera basa la seva…

 

L’empresa Kostal, present a les Jornades de la Fira Genera (Feria Internacional de Energía y Medio Ambiente) que es celebra a Madrid del 24 al 27 de Març, ha basat la seva ponència en tres instal•lacions executades per Innover amb l’obejctiu d’explicar els avantatges de l’autoconsum energètic. Les tres instal•lacions exposades han sigut executades per Innover en la modalitat d’injecció 0 a la xarxa, és a dir, són instal•lacions interconnectades i que treballen paral•lelament amb la xarxa però que garanteixen la no evacuació de possibles excedents d’energia. La primera de les instal•lacions a les que fa referència és de 40…

Finalitzada la instal.lació de 100 kWn de potència…

 

Hem finalitzat la instal·lació per autoconsum energètic de 100 kWn de potència amb Injecció zero a la xarxa de distribució, a una indústria càrnica ubicada a Barberà del Vallès. Amb la producció d'aquesta instal·lació, estimada en 160.000 kWn/any, l'empresa tindrà un estalvi superior als 20.000 € anuals

Comencem les obres de 100 kWn de potència per…

 

Comencem l'execució de la instal:lació per autoconsum energètic a una empresa pertanyent al sector càrnic, ubicada a Barberà del Vallès. Seran instal·lats un total de 100 kWn de potència a la coberta. En total s'estima que la instal·lació aportarà un estalvi a l'empresa superiors als 20.000€ el primer any, permetent un retorn de la inversió inferior als 6 anys.
Innover especialistes en autoconsum energètic.

20 kWn, Innover contracta una Instal·lació per…

 

Innover ha contracat una Instal·lació per autoconsum energètic sense venda d'excedents de 20 kWn de potència, en una granja de cria porcina a Calders (Catalunya) pertanyent a una empresa referent en el sector agropecuari. Amb aquesta Instal·lació l'empresa contractada reduirà el seu consum en més de 32.000 kWh/any, obtenint un estalvi superior als 4.000€ anuals.

20 kWn, Innover contracta una Instal·lació per…

 

Innover ha contracat una Instal·lació per autoconsum energètic sense venda d'excedents de 20 kWn de potència, en una granja de cria porcina a Sant Mateu de Bages (Catalunya) pertanyent a una empresa referent en el sector agropecuari. Amb aquesta Instal·lació l'empresa contractada reduirà el seu consum en més de 32.000 kWh/any, obtenint un estalvi superior als 4.000€ anuals.

10 kWn, Innover contracta una instal.lació a…

 

Innover ha contractat una instal.lació per autoconsum energètic sense venda d'excedents de 10 kWn de potència, en un Centre d'Inseminació porcina a Avià (Catalunya). Amb aquesta instal.lació l'empresa contractada reduirà el seu consum en més de 11.000 kWh/any, obtenint un estalvi superior als 2.000€ anuals

50 kWn, Innover contracta una instal·lació a…

 

Innover ha contractat una instal·lació per autoconsum energètic sense venda d'excedents de 50 kWn de potència a Gálvez (Toledo). Amb aquesta instal·lació l'empresa contractada reduirà el seu consum en més de 80.000kWh/any, obtenint un estalvi total superior als 10.000€ anuals. La instal·lació s'executarà durant el primer semestre del 2015.

30 kWn, Innover realitzarà la primera instal·lació…

 

Innover ha sigut contractada per a realitzar la primera instal·lació per autoconsum energètic a Talavera de la Reina, població on Innover té la seva Deleagació a la Zona Centre d'Espanya. La instal·lació s'executarà a finals del mes de desembre i serà de 30kW de potència nominal. Amb ella l'empresa del sector càrnic propietaria obtindrà un estalvi proper als 50.000kWh anuals que equivaldran aproximadament a 6.000€ d'estalvi.

240 kWn, Innover realitzarà una de les instal·lacions…

 

Innover realitzarà en els pròxims mesos, fent un "claus en mà", una instal·lació de 240 kWn de potència en una indústria de la província d'Àvila. Amb aquesta instal·lació s'obtindrà un estalvi superior als 300.000 kWh a l'any i alhora permetrà reduir en part la potència contractada donat que la màxima demanda de potència coincideix en les hores centrals dels dies amb major irradiació solar.
Amb aquesta instal·lació Innover serà de les primeres empreses de l'Estat especialitzades en autoconsum energètic que haurà realitzat una instal·lació de potència superior als 100 kW.

Innover introdueix l'autoconsum energètic en…

 

Innover ha sigut contractada, després d'oferir els seus serveis, per una Estació de Servei de Carburant. Aquesta empresa ha valorat que al treballar sense descant els 365 dies de l'any i, tenint un consum mínim estable, li és molt rendible invertir en una instal·lació per a autoconsum energètic i reduir la seva factura energètica en un import total superior a 2.000€ el primer any. El retorn de la inversió serà inferior a 7 anys.

100 kWn, Innover es contractada per una indústria…

 

Innover ha sigut contractada per una industria de Barberà del Vallès per a executar una instal·lació solar fotovoltaica per autoconsum energètic de 100 kWn de potència. Amb aquesta instal·lació l'empresa contractant reduirà el seu consum en uns 160.000 kWh/any, alhora que també millorarà les seves condicions de contractació de l'energia. En total s'estima que la instal·lació aportarà un estalvi a l'empresa superiors als 20.000€ el primer any, permetent un retorn de la inversió inferior als 6 anys.

40 kWn, Innover contracta la seva primera instal·lació…

 

Una vaqueria de la província de Segovia ha contractat els serveis d'Innover per a realitzar una instal·lació per autoconsum energètic de 40kWn de potència. Amb aquesta instal·lació l'empresa contractant reduirà el seu consum en uns 64.000kWh/any alhora que Innover li revisàrà i millorarà la contractació de l'energia actual.

Innover està present a la Fira de Sant Isidre…

 

Innover està present a la Fira de Sant Isidre de Solsona i presenta 3 nous productes: Autoconsum en habitatges, ja és possible reduir el consum elèctric en habitatges amb instal·lacions per a l'autoconsum amb una potència entre 0,5 i 5 kWe; Innopool, per a la recirculació de l'aigua en les piscines amb un cost energètic anual de 0.-€; i Innopump, producte per a bombament d'aigua molt indicat en ubicacions sense connexió elèctrica i amb un cost energètic de 0.-€.

Innover autoconsum energètic.

Autoconsum energètic en la Granja Torre de Cardener

 

Innover ha posat en funcionament aquest mes d’abril una instal·lació per autoconsum energètic en la Granja Torre de Cardener, en el municipi de Clariana de Cardener (Lleida). La potència de la instal·lació és de 40 kWn i es preveu que aportarà un estalvi de 62.000 kWh en la compra d’energia elèctrica, equivalents a un cost net de 8.000€.

Innover ha dissenyat el producte Innopump

 

Innover ha dissenyat el producte Innopump per a bombeig d’aigua. Innopump li permet bombejar aigua des de qualsevol ubicació i profunditat amb un cost energètic de 0.-€, a més s’estalviarà el cost de la contractació i instal·lació elèctrica fins el lloc on desitgi bombejar.

autoconsum energètic Castilla la Mancha

 

Innover ha posat en funcionament aquest mes de març una de les primeres instal·lacions per autoconsum energètic realitzades a Castilla la Mancha. La potència de la instal·lació és de 50 kWn i es preveu que aportarà un estalvi de 85.000 kWh en la compra d’energia eléctrica, equivalents a un cost net d’ 11.000€/any.

Innover autoconsum energètic.