Contacta amb nosaltres al + 34 93 869 29 29, o per e-mail a info@innovergrup.com

La empresa

La Empresa

Innover és una enginyeria instal·ladora d'àmbit nacional especialitzada en l'execució d'instal·lacions per autoconsum energètic.


Va ser fundada a l'any 2011 y ja ha realitzat més de un centenar d'instal·lacions per a autoconsum energètic que sumen més de 4 megawatts de potència. Des de petites instal·lacions en habitatges fins a grans instal·lacions a industria.


El objectiu de Innover és aconseguir reduir al màxim el cost energètic de cada client, augmentant el seu benefici, competitivitat i reduint les seves emissions de CO2 , oferint-li sempre la millor solució en funció de les seves necessitats particulars.


Per fer tot això possible, disposa de l'estructura d'empresa necessària per a executar totes les fases de cada projecte, amb un equip de professionals amb elevada experiència y en constant formació. Instal·lant sempre materials de primera qualitat amb amplies garanties.


Actualment la tecnologia solar fotovoltaica ha assolit la maduresa tècnica i ha reduït considerablement els seus costos, al mateix temps que l'energia tradicional basada en fonts no renovables s'ha anat encarint. De tal manera que és totalment viable tècnica y econòmicament autogenerar-se gran part de l'energia necessària.


La missió de Innover és mitigar el cost econòmic y social que té l'energia, contribuint a la millora del medi ambient. Ho fa possible promovent la implementació d'instal·lacions per autoconsum energètic.