Contacta con nosotros al +34 93 869 29 29, o por email a info@innovergrup.com

La empresa

POLITICA DE PRIVACITAT

A través d’aquest lloc web no es recullen dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment, ni es cedeixen dades a tercers.


Amb la finalitat d’oferir el millor servei i amb l’objectiu de facilitar l’ús, s’analitzaran el número de pàgines visitades, el número de visites, així com l’activitat dels visitants i la seva freqüència d’utilització. A aquests efectes, lnnover, Instalación de nuevas energies, SL utilitza la informació estadística elaborada pel proveïdor de serveis d’internet.


Els enllaços o links que contenen el lloc web i / o l'aplicació poden conduir l'usuari a altres llocs, pàgines web i / o aplicacions gestionats per tercers, sobre els quals Innover, Instalación de nuevas energies, SL no exerceix cap tipus de control. Innover, Instalación de nuevas energies, SL no respon ni del contingut ni de l'estat d'aquests llocs, pàgines web i aplicacions, i l'accés a les mateixes a través del lloc web o de l'aplicació tampoc implica que Innover, Instalación de nuevas energies, SL recomani o aprovi el seu contingut.